Referenties

Bent u tevreden over het werk door mij geleverd, dan wordt het gewaardeerd als er een beoordeling wordt geschreven!


klik hier om een bericht toe te voegen!
Maarten - 11-06-2024
Onlangs in totaal 4 Velux dakramen (met accessoires) en een vlizotrap laten plaatsen door Arnold en zijn collega's. Zeer tevreden over het eindresultaat. Het viel mij bovendien op dat men zeer secuur te werk gaat, en de werkplek netjes opgeruimd en aangeveegd achterlaat.
G. Kamies - 29-03-2024
We hebben een Velux dakraam laten vervangen door Arnold. Ze komen afspraken goed na en hebben prima werk afgeleverd.
Berend Roorda - 03-02-2024
Groter Velux dakraam laten plaatsen op zolder. Mooi resultaat, netjes afgewerkt, 100% tevreden!
R Hulshof - 24-12-2023
Vakmensen, communicatie top. Komen netjes vooraf het werk bekijken Keurig werk afgeleverd en alles opgeruimd. Aanrader voor kwaliteit en netheid
Sjoerd van Steinvoren - 08-12-2023
Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk!
Joep - 15-11-2023
Arnold en zijn collega hebben bij ons 3 Velux ramen geplaatst. We zijn zeer tevreden. Zeer vakkundig gewerkt en alles netjes opgeruimd. Geweldig. Top!
Teun - 23-10-2023
Wat een stel toppers zeg. Nog nooit mee gemaakt dat er zo secuur en netjes gewerkt wordt. En vader dochter. Dat is helemaal leuk! Wij zijn super tevreden! Mvg Teun Bakker
Mark - 13-07-2023
Zeer tevreden! Er wordt zeer netjes snel en vakkundig gewerkt Tevens wordt er heel snel op vragen gereageerd, duidelijk een prettige communicatie! Aanrader!
Jan - 23-06-2023
Onlangs een klus door Arnold en z’n compagnon laten uitvoeren! Perfect werk en zeer tevreden. Nadien alles zeer correct opgeruimd en schoongemaakt!
Jan Geerdink - 23-06-2023
Perfect! Onlangs een klus door Arnold en z’n compagnon laten uitvoeren. Naar volle tevredenheid uitgevoerd en alles na de werkzaamheden weer volledig schoon achtergelaten! Lof!!
Linde - 21-06-2023
In juni 2023 heeft Arnold met collega's ons zolder dak geïsoleerd, muren verwijderd en geplaatst, en de dakramen vervangen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de werkwijze. De communicatie was erg duidelijk en snel. Details werden tijdens de verbouwing goed afgestemd. Daarnaast werd er netjes gewerkt en is de gang door hun schoon gehouden.
Ronald - 02-06-2023
In 2022 heeft Arnold Schouwink en zijn collega tot mijn volle tevredenheid een klus uitgevoerd aan mijn woning. Daarom heb ik Arnold opnieuw gevraagd om timmerwerkzaamheden in en rondom mijn woning te verrichten, die in 2023 zijn uitgevoerd. Ik ben wederom zeer tevreden over het resultaat! Er is vakwerk geleverd door Arnold en zijn collega!
Nico Willemsen - 20-03-2023
Heel blij met het timmerwerk en de kasten op zolder. Arnold is een goede vakman en denkt goed met je mee. Daarnaast wordt er netjes gewerkt en schoongemaakt aan het einde van iedere dag. Helemaal top dus!
Wolter ten Heuw - 03-03-2023
Zeer tevreden. Goede service. Vakman.
Jan Stijnenbosch - 26-09-2022
Zijn heel tevreden over de plaatsing van een Velux-raam bij ons. Werkt netjes en ruimt alles keurig op. Mag vaker klussen bij ons doen.
Harriet - 13-09-2022
Vakman! Ook wanneer hij een bijzondere situatie tegenkomt wordt dit professioneel aangepakt. Na installatie van het dakraam met rolluik ook alles weer supernetjes opgeruimd. Topkwaliteit voor een redelijke prijs.
Koen - 08-07-2022
In juli is ons koepel dakraam vervangen voor een groter velux dakraam. Snelle montage en goede kwaliteit!
Ronald - 07-07-2022
In juni 2022 hebben Arnold Schouwink en zijn collega Joram boeien en overstek aan de voor- en zijkant van mijn woning vervangen. Ze hebben deze klus vlot uitgevoerd en ik ben heel blijk met het resultaat van hun werkzaamheden. Heren, hartelijk bedankt voor jullie vakkundige hulp!
Laura Spierdijk - 02-06-2022
Wij hebben vier Velux dakramen en solar rolluiken laten plaatsen door Arnold. Complicatie was ons leistenen dak. Hij heeft daarom een leidekker ingeschakeld bij het plaatsen, waardoor alles probleemloos is verlopen. De aansluiting tussen de leistenen en de Velux ramen is heel netjes gedaan, net als de rest. Ook de communicatie over de offerte en de planning verliep erg efficient. Kortom, wij zullen dit bedrijf zeker weer inschakelen in de toekomst en raden het iedereen van harte aan.
Ronald - 01-06-2022
Al jaren onze vaste aannemer. Nu heeft Arnold op ieuw geholpen met het verbouwen van onze logeerkamer. Dank!
Aad de Ruijter - 11-02-2022
Arnold heeft drie Velux dakramen + rolluiken geplaatst. Dit ging naar volle tevredenheid. Er werd netjes en schoon gewerkt. Het ziet er super uit. Na afloop werd de zolder en het trappen naar zolder keurig gezogen. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Merel Wille - 23-01-2022
Al verschillende kleine en grote klussen heeft Arnold in de afgelopen jaren voor ons gedaan. Onlangs twee dakramen in ons nieuwbouwhuis. Wederom naar volle tevredenheid. Ze komen afspraken na, werken netjes en denken goed mee.
Wietze Jonker - 30-11-2021
Arnold heeft bij ons voor de tweede keer een grote Velux Dakkapel geplaatst. De planning paste prima, de communicatie is plezierig en afspraken worden nagekomen. De werkplek werd na de werkzaamheden ook nog schoon opgeleverd. Super tevreden!
Gert Jan - 14-10-2021
Bij ons twee Velux ramen geplaatst. Goed en duidelijk overleg vooraf. Ramen goeden mooi geplaatst en zeer netjes gewerkt.
Frank - 29-09-2021
Garage laten isoleren en aftimmeren. Daarnaast een mooie inbouwkast laten maken. Zijn erg tevreden. Ze werken netjes en denken goed mee.
Iris - 18-09-2021
Keurig 3 zolderdakramen vervangen! Netjes en snel gewerkt en…een aardige man. Kortom een aanrader. Groeten
Karin - 14-07-2021
Ben zeer tevreden over het renoveren van mijn trapopgang ( het was me nogal een klus) super strak werk geleverd, ben meer dan tevreden. Zou Arnold aanraden bij de mensen. Top!
Maurizio Altavilla - 09-06-2021
Arnold Schouwink Timmerwerken heeft bij ons een mooi Velux dakraam geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Vakkundig en netjes werk geleverd. Een echte aanrader.
Henri - 27-05-2021
Wij hebben een Velux-dakraam laten plaatsen op een plat dak. Alles goed volgens afspraak afgehandeld, goede kwaliteit van het werk en alles netjes opgeruimd. Hier kun je prima zaken mee doen.
Piet - 16-03-2021
We zijn zeer tevreden , Arnold en Bram hebben 3 velux dakkoepels bij ons geplaatst, keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd!
fam.Zevenbergen - 24-02-2021
Een kledertrap is tijdelijk afgebroken en later weer teruggeplaatst. Er werd heel prettig rekening gehouden met onze wensen en het werk werd vlot en vakkundig gedaan. Alles werd netjes opgeruimd opgeleverd. Ook de planning en administratie rondom het werk verdient een pluim.
Vincent - 20-02-2021
Bij ons twee dakramen geplaatst. Kwamen op de afgesproken tijd en hebben erg netjes en hard gewerkt. Na afloop netjes opgeruimd. We zijn erg tevreden de dakramen zijn netjes afgetimmerd. Kunnen eigenlijk niets negatiefs vermelden.
Familie Ellerbeck - 11-02-2021
Arnold heeft bij ons meerdere dakramen geplaatst en een prachtige zolderkamer gemaakt. Voor de zolderkamer heeft hij een wand geplaatst en een kast gemaakt. Via Arnold is er ook gezorgd voor verwarming en elektriciteit. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Arnold werkt netjes en komt zijn afspraken na. Dus zeker aan te raden als je een goede vakman nodig hebt!
Luuk & Nicole - 12-12-2020
Wij zijn erg blij met het geplaatste dakraam en de wijze waarop dit gebeurd is. Professionele montage, gaat netjes te werk en alles wordt perfect schoon weer opgeleverd. Aanrader!
Fam. Kuipers - 27-11-2020
Wij zijn zeer tevreden met de stellingen die Arnold en Bas in de garage en schuur hebben gemaakt.
Dennis Fischer - 27-11-2020
Een mooi groot dakraam laten plaatsen door Arnold Schouwink. Zeer goed, netjes en professioneel te werk. Als de klus klaar is wordt er zelfs tot de laatste kruimel opgeruimd en schoongemaakt. Zeer tevreden.
Louise Tangelder - 19-11-2020
Vakmanschap! Onze dakkapel mooi en professioneel afgewerkt. Rustige werksfeer, alles wordt goed uitgelegd. We zijn zeer tevreden en onder de indruk. Dank
Louise Tangelder - 18-11-2020
Vakmanschap! Onze dakkapel binnen afgetimmerd en zijn zeer tevreden. Veel werk verzet en rustig en professioneel uitgevoerd.
Fam. Smit - 22-10-2020
Levert goed en netjes werk. Diverse werkzaamheden bij ons gedaan. Zoals overkapping laten maken en dakkapel laten bekleden met keraliet. Alles netjes afgewerkt. Werkplekken keurig netjes achtergelaten. Gebruik ook kwalitatief goede materialen.
Phebe - 10-10-2020
Arnold heeft bij mij binnenshuis werkzaamheden uitgevoerd waarbij hij heeft meegedacht in het vinden van oplossingen. Mijn hal is netjes afgewerkt en de meterkast en cv-ketel zijn nu mooi uit het zicht. Fijn dat hij tussendoor ook even heeft gekeken naar een niet sluitende poortdeur. Buitenshuis hebben Arnold en Bram mijn deklijsten en boeien vervangen en dit ziet er heel netjes uit. Ik ben tevreden!
Klaas Oostindie - 17-08-2020
e zijn zeer tevreden over de door Arnold uitgevoerde werkzaamheden, een aanrader.
Jan - 01-07-2020
Het vervangen van de poort is keurig uitgevoerd.
Frank Wegink - 30-06-2020
Eerdere bericht vergeten de 5 sterren aan te vinken. Ook bij mij heeft Arnold in totaal twee VELUX dakramen vervangen. Een kleine en hele grote in twee verschillende dagen. Alles mooi geplaatst en keurig afgewerkt en opgeruimd. Arnold levert goed werk, heerlijk ! Voor alle eigenwijze mensen die denken goedkoper uit te kunnen zijn door via internet een bedrijf in te schakelen die zo’n job in een paar uur kan doen komen zeer bedrogen uit. Deze gasten moeten er drie op een dag doen ... Als je het goed wilt en volgens de VELUX regels dan is Arnold de aangewezen persoon. Niet voor niets is Arnold VELUX partner.
Frank Wegink - 30-06-2020
Ook bij mij heeft Arnold in totaal twee VELUX dakramen vervangen. Een kleine en hele grote in twee verschillende dagen. Alles mooi geplaatst en keurig afgewerkt en opgeruimd. Arnold levert goed werk, heerlijk ! Voor alle eigenwijze mensen die denken goedkoper uit te kunnen zijn door via internet een bedrijf in te schakelen die zo’n job in een paar uur kan doen komen zeer bedrogen uit. Deze gasten moeten er drie op een dag doen ... Als je het goed wilt en volgens de VELUX regels dan is Arnold de aangewezen persoon. Niet voor niets is Arnold VELUX partner.
Harrie Vieregge - 10-06-2020
Arnold, is een vakman, en een harde werker komt zijn belofte na en is niet te beroerd om iets extra te doen!! Ik kan deze vakman bij iedereen aanbevelen. KLASSE!!!!
Vincent Roethof - 09-06-2020
Wij hebben door Arnold ons Velux dakraam laten vervangen. Dit is op een zeer nette en vakkundige manier gedaan nadat hij eerst is wezen kijken en met ons de mogelijkheden duidelijk en helder heeft besproken. Na afloop van de klus is alles door Arnold netjes en schoon achter gelaten. We zijn dan ook blij met ons nieuwe Velux dakraam
André en Annemiek - 05-06-2020
Arnold heeft bij ons 4 veluxramen vervangen , hij levert vakwerk en ruimt alles keurig op ,neemt alle rotzooi mee,we raden hem zeker aan ??
Wij hebben 2 dakramen laten vervangen voor Velux dakramen. Naast het vakmanschap waren we erg onder de indruk van het plan van aanpak. En de werkplek keurig achtergelaten. Wij bevelen jullie dan ook aan met een dikke 10
Tonny & Gera Schon - 23-05-2020
Wij hebben 2 dakramen voor Velux dakramen laten vervangen. Het resultaat is heel erg mooi geworden We waren, naast het vakmanschap, erg onder de indruk over de nette manier van werken
Remco en Jenneke (Homepage) - 07-04-2020
Wij zijn erg tevreden over de service van Arnold. Hij heeft netjes gewerkt en echt goed werk geleverd. Hij is een echte vakman die weet wat hij doet. We zijn zelfs zo tevreden, dat we in de toekomst zeker weer gebruik zullen maken van zijn diensten.
Annemarie Smit - 01-04-2020
Arnold heeft het door de storm kapot gegane dakraam op zolder vervangen voor een nieuw dakraam. Netjes afgewerkt en schoon achter gelaten. Arnold houdt zich aan de gemaakte afspraak. Echt top!!
Lisette van Steinvoren - 31-03-2020
Vandaag heeft Arnold bij ons 2 dakramen geplaatst, naar volle tevredenheid. Werkt nauwkeurig, volgens afspraak en er valt goed te overleggen. Aanrader!
Remco en Jenneke - 28-03-2020
Arnold heeft bij ons super goed werk geleverd. Hij gaat zeer netjes en secuur te werk en is een echte vakman die weet wat hij doet. Wij zijn ontzettend blij met onze dakramen en zijn van plan om ook bij andere projecten voor hem te kiezen!
Hans & Monique (Homepage) - 10-11-2019
Zeer prettig en professioneel contact, no-nonses aanpak bij plaatsen van nieuw dak op onze schuur, en zeer professioneel en snel. Top!
Ronnie van de Riet (Homepage) - 25-07-2019
De carport en boeien en overkapping naar achteren moesten vervangen worden. Deze klus hebben ze prachtig gedaan. 2 fantastische vakmannen die alles regelen. Regelden ook een dakdekker en elektriciteit zodat alles achter elkaar afgewerkt kon worden. Mocht iemand timmermannen nodig hebben dan is dit je adres.
Café Stonewall (Homepage) - 24-06-2019
Het ophangen van onze banners met het nieuwe logo is vakkundig uitgevoerd. Ook over de snelle reactie en uitvoering zijn we dik tevreden! Café Stonewall
Familie Nijland - 12-06-2019
Arnold en zijn collega hebben inmiddels meerdere 1-daagse projecten voor ons uitgevoerd. Aftimmeren hal + meterkast, dakkapel renoveren, buitenboeien vervangen. Ze werken erg netjes en komen hun afspraken na. Een aanrader!
Ans Vennegoor - 23-05-2019
Arnold denkt erg goed mee en levert perfect werk af. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en kan hem erg aanbevelen. Top
Jelle en Nettie - 07-04-2019
Arnold en Joram hebben veel werkzaamheden verricht in ons nieuwe appartement. Netjes gewerkt en steeds meegedacht met ons. Hielden zich altijd keurig aan de afspraken, we zijn echt blij met alles.
Leonie - 20-03-2019
Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden, het plaatsen van een daglichtsysteem van VELUX op zolder. De werkzaamheden zijn netjes gedaan! Ik zou Arnold bij eventuele nieuwe klussen zeker weer benaderen.
Kreuger - 04-02-2019
Zeer snel geklaard en goede communicatie. Volgende keer weer!
Fam W.Visscher - 08-01-2019
Arnold Schouwink heeft bij ons Keralit panelen geplaatst aan de achterzijde.Alles prima afgewerkt. Zeer tevreden.Mocht er weer iets moeten gebeuren,dan nemen we zeker weer kontakt op
Wendy Donnelly-Stockentree - 11-12-2018
Dit jaar heeft Arnold twee grote verbouwingen bij ons gedaan. De zolder inclusief dakraam en de woonkamer o.a. voorzien van een betonnen vloer. Arnold werkt volgens afspraak, levert goed en netjes werk af. Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van de kennis en kunde van deze vakman. Wij zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk en zullen zeker Arnold weer in schakelen bij eventuele volgende projecten.
Fam. Van der Lingen - 24-11-2018
Arnold Schouwink heeft een dakraam geplaatst en de zolder afgetimmerd. Het is keurig gedaan. Aanbevolen!
Riesewijk - 26-10-2018
Prima werk geleverd.Zoals we afgesproken hadden zijn de werkzaamheden uitgevoerd.Snel en vakkundig. Zou je bij iedereen aanbevelen.
Fam. Lodewijk - 02-10-2018
Arnold heeft bij ons het tuimelraam op zolderraam vervangen voor een kunstof uitzettuimel raam. Alles is supernetjes afgewerkt. En na de tijd wordt alles schoon achter gelaten. Top!!
Hans - 24-09-2018
Arnold heeft voor ons diverse klussen gedaan en altijd naar volle tevredenheid! Snel, goed en voor een goede prijs! Ik kan hem zeer aanbevelen!
Gerben Hoeksma - 13-07-2018
Arnold heeft bij mij één dakraam vervangen door Velux dakraam en in de keuken nieuw dakraam geplaatst. Heel netjes afgewerkt en alles schoon achtergelaten.
Dennis Brugman - 20-06-2018
Vandaag heeft Arnold twee mooie dakramen geplaatst in onze nieuwe woning. Het traject vooraf was helder en duidelijk. De dakramen zien er geweldig uit. Arnold heeft ons goed geadviseerd en het eindresultaat mag er zijn! Echt een aanrader!
Henriette Doup - 18-05-2018
De heer Schouwink heeft een prachtige carport aan ons huis gebouwd. Een zeer stevige en stabiele constructie. Deze vakman levert goed werk, een product waar wij jaren plezier van zullen hebben.
Jan van Eck - 03-12-2017
Ook deze klus weer naar tevredenheid uitgevoerd. Dakkapel is prachtig geworden, mooie afwerking aan de binnenzijde. TOP!!
Fam. Maathuis - 14-09-2017
Arnold heeft diverse werkzaamheden aan ons huis uitgevoerd en houtwerk vervangen. Dit heeft hij snel en perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem bij toekomstige klussen zeker weer inschakelen.
Frank - 23-08-2017
De heer Arnold Schouwink heeft bij ons een Velux dakvenster vervangen. Aangezien wij hier zeer tevreden over waren, een 2e klus uitgevoerd. Het vervangen van een gootoverstek. Ook dit is weer zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Bij de 2e opdracht heeft hij samengewerkt met een zeer goede loodgieter. Prima en betrouwbaar bedrijf!
D.Rempkens - 03-05-2017
Arnold heeft aan de achterzijde onze dakkapel zo'n twee meter verbreed. Zoals afgesproken aan de buitenkant onderhoudsvrij afgeleverd en de boei en loodrand over de volle breedte vervangen zodat het nieuwe en oude deel samen 1 kapel vormen. Het sloopwerk en de afwerking aan de binnenkant ondertussen zelf gedaan met af en toe wat tips van Arnold. Echt een aanrader voor verbouwwerk. Geeft altijd verassingen en die worden netjes opgepakt. De plafondhoogte van de oude kapel en de rest van de kamer was niet gelijk. Dit is netjes rechtgetrokken zodat het er nu netjes uitziet.
T.L. Kuipers - 30-01-2017
Voor de tweede keer Arnold aan het werk gehad. Vorig jaar bij het vervangen van een groot Velux dakraam en het aan de andere kant van het dak plaatsen van een nieuwe en dit keer het plaatsen van nog een extra dakraam en het daaronder maken van een bureau op maat. Twee weken geleden daarvoor offerte opgevraagd, meteen offerte gekregen en na wat fijnafstemming werd het dakraam en het bureau vandaag geplaatst. Alles perfect geplaatst, op maat gemaakt, netjes afgewerkt en keurig opgeruimd en afgevoerd. Kan niet anders zeggen dan dat we weer bevestigd zijn in het feit dat je voor een goede klus Arnold Schouwink nodig hebt. Alles top geregeld voor een nette prijs. Top!
Hans Welmink - 30-09-2016
Het zonnedak op mijn garage moest vervangen worden i.v.m. installatie van Zonnepanelen. Hiervoor Arnold Schouwink ingeschakeld voor het vervangen van gordingen en aanbrengen van regelwerk & panlatten e.e.a. volgens tekening. Ook afvoer van het oude materiaal behoorde tot de opdracht. Alles is tot in de puntjes goed uitgevoerd incl. afdekking tegen regen etc. Ook de complexe planning i.v.m. takelwerkzaamheden en plaatsing zonnepanelen door de installateur is perfect gelukt. De volgende keer zal ik niet aarzelen om Arnold Schouwink weer in te schakelen.
Restaurant Het Paradijs (Homepage) - 18-08-2016
Al meerdere keren heeft Arnold klussen voor ons gedaan! Altijd vakwerk en keurig op tijd af, volgens afspraak!
Hans Huisman - 03-08-2016
Aantal weken geleden op zoek naar een timmerman die op korte termijn een dubbele deur kon plaatsen tussen de nieuwe schutting en het huis. Heb een aantal dagen gekeken naar zijn werkzaamheden bij de buren en was overtuigd. Arnold plaatste de dubbele binnen twee weken door extra uren te draaien. Was niet tevreden met de kwaliteit van het geleverd standaard kozijn en heeft dat opnieuw gemaakt zonder extra kosten. Zijdes die na plaatsing niet geschilderd konden worden heeft-ie ongevraagd in de grondverf gezet. Geweldig!! Nu op naar het volgende project, de overkapping.
Benno - 27-07-2016
26-07-2016 Via velux in contact gekomen met Arnold. Hij heeft bij ons 5 dakramen geleverd en geplaatst. We zijn zeer tevreden over hoe het contact via mail en telefoon is verlopen. Komt zijn afspraken na en is vakkundig in zijn werk. De ramen zijn mooi geplaatst. Prima vakman en netjes in zijn werk. Benno.
Boudewijn de Smeth - 02-07-2016
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe garagedeuren die Arnold Schouwink bij ons geplaatst heeft. Mooie kwaliteit en ze vallen lekker in het slot.
jos schweig - 28-06-2016
de dakgoot van mijn garagedak moest helemaal worden vervangen. Een goot in 2 delen omdat er nog een schoorsteen tussen staat. Fantastisch vernieuwd. Zeer goed vakmanschap. Ik wist niks van ArnoldSchouwink. Op goed geluk van internet geplukt en direct raak. ! Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Philippus Baalman - 26-06-2016
Inmiddels al drie Velux dakramen laten plaatsen door Arnold. Afspraken steeds nagekomen en de werkplek wordt netjes achtergelaten. Zeer tevreden!
Rudie Tiehuis - 24-05-2016
Arnold heeft bij ons de boeien vervangen . Hij heeft de oude boei gesloopt en een nieuwe bekisting gemaakt en afgewerkt met keralit kunststof panelen. Het eindresultaat is geweldig, strak en netjes afgewerkt.
Rob Koole - 14-10-2015
Arnold Schouwink heeft verschillende werkzaamheden bij ons uitgevoerd. 3x Velux dakraam geplaatst, balken aangebracht op zolder, scheidingswanden geplaatst, platdak vervangen...enz.enz. Alles naar volle tevredenheid, elke afspraak stipt op tijd, vakmanschap en alles keurig achtergelaten. Een gemaakte afspraak bij Arnold is een feit, offertes kloppen en zijn erg scherp.
jhonny - 10-09-2015
U haalt met Arnold voor Uw klussen een prima vakman in huis . Zeer aan te bevelen. Jhonny.
Harry Dieters - 19-04-2015
Prima werk afgeleverd. Zal Arnold zeker anderen aanraden.
Rob Koole - 21-01-2015
Gisteren heeft Arnold Schouwink naar volle tevredenheid twee Velux dakramen bij ons geplaatst. Nogmaals bedankt voor de perfecte service, uw vakmanschap en advies. Mochten we in de toekomst nog timmerwerkzaamheden hebben hoef ik niet meer verder te zoeken, maar ga ik meteen naar Arnold Schouwink. M.v.g. Rob Koole.
m.mensink - 25-10-2014
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zowel over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd, als het resultaat. De informatie die de heer Schouwink over zijn werkzaamheden op deze site vermeldt, maakt hij waar. Vriendelijke groet van Michel Mensink
Bloem (Homepage) - 27-08-2014
Via deze weg kan ik u melden dat Arnold vandaag naar volle tevredenheid zijn derde opdracht heeft afgerond aan mijn woning. Wederom vakmanschap! mvg, Sander Bloem.
Powered by webXpress