Referenties

Bent u tevreden over het werk door mij geleverd, dan wordt het gewaardeerd als er een beoordeling wordt geschreven!


klik hier om een bericht toe te voegen!
Hans & Monique (Homepage) - 10-11-2019
Zeer prettig en professioneel contact, no-nonses aanpak bij plaatsen van nieuw dak op onze schuur, en zeer professioneel en snel. Top!
Ronnie van de Riet (Homepage) - 25-07-2019
De carport en boeien en overkapping naar achteren moesten vervangen worden. Deze klus hebben ze prachtig gedaan. 2 fantastische vakmannen die alles regelen. Regelden ook een dakdekker en elektriciteit zodat alles achter elkaar afgewerkt kon worden. Mocht iemand timmermannen nodig hebben dan is dit je adres.
Café Stonewall (Homepage) - 24-06-2019
Het ophangen van onze banners met het nieuwe logo is vakkundig uitgevoerd. Ook over de snelle reactie en uitvoering zijn we dik tevreden! Café Stonewall
Familie Nijland - 12-06-2019
Arnold en zijn collega hebben inmiddels meerdere 1-daagse projecten voor ons uitgevoerd. Aftimmeren hal + meterkast, dakkapel renoveren, buitenboeien vervangen. Ze werken erg netjes en komen hun afspraken na. Een aanrader!
Ans Vennegoor - 23-05-2019
Arnold denkt erg goed mee en levert perfect werk af. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en kan hem erg aanbevelen. Top
Jelle en Nettie - 07-04-2019
Arnold en Joram hebben veel werkzaamheden verricht in ons nieuwe appartement. Netjes gewerkt en steeds meegedacht met ons. Hielden zich altijd keurig aan de afspraken, we zijn echt blij met alles.
Leonie - 20-03-2019
Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden, het plaatsen van een daglichtsysteem van VELUX op zolder. De werkzaamheden zijn netjes gedaan! Ik zou Arnold bij eventuele nieuwe klussen zeker weer benaderen.
Kreuger - 04-02-2019
Zeer snel geklaard en goede communicatie. Volgende keer weer!
Fam W.Visscher - 08-01-2019
Arnold Schouwink heeft bij ons Keralit panelen geplaatst aan de achterzijde.Alles prima afgewerkt. Zeer tevreden.Mocht er weer iets moeten gebeuren,dan nemen we zeker weer kontakt op
Wendy Donnelly-Stockentree - 11-12-2018
Dit jaar heeft Arnold twee grote verbouwingen bij ons gedaan. De zolder inclusief dakraam en de woonkamer o.a. voorzien van een betonnen vloer. Arnold werkt volgens afspraak, levert goed en netjes werk af. Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van de kennis en kunde van deze vakman. Wij zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk en zullen zeker Arnold weer in schakelen bij eventuele volgende projecten.
Fam. Van der Lingen - 24-11-2018
Arnold Schouwink heeft een dakraam geplaatst en de zolder afgetimmerd. Het is keurig gedaan. Aanbevolen!
Riesewijk - 26-10-2018
Prima werk geleverd.Zoals we afgesproken hadden zijn de werkzaamheden uitgevoerd.Snel en vakkundig. Zou je bij iedereen aanbevelen.
Fam. Lodewijk - 02-10-2018
Arnold heeft bij ons het tuimelraam op zolderraam vervangen voor een kunstof uitzettuimel raam. Alles is supernetjes afgewerkt. En na de tijd wordt alles schoon achter gelaten. Top!!
Hans - 24-09-2018
Arnold heeft voor ons diverse klussen gedaan en altijd naar volle tevredenheid! Snel, goed en voor een goede prijs! Ik kan hem zeer aanbevelen!
Gerben Hoeksma - 13-07-2018
Arnold heeft bij mij één dakraam vervangen door Velux dakraam en in de keuken nieuw dakraam geplaatst. Heel netjes afgewerkt en alles schoon achtergelaten.
Dennis Brugman - 20-06-2018
Vandaag heeft Arnold twee mooie dakramen geplaatst in onze nieuwe woning. Het traject vooraf was helder en duidelijk. De dakramen zien er geweldig uit. Arnold heeft ons goed geadviseerd en het eindresultaat mag er zijn! Echt een aanrader!
Henriette Doup - 18-05-2018
De heer Schouwink heeft een prachtige carport aan ons huis gebouwd. Een zeer stevige en stabiele constructie. Deze vakman levert goed werk, een product waar wij jaren plezier van zullen hebben.
Jan van Eck - 03-12-2017
Ook deze klus weer naar tevredenheid uitgevoerd. Dakkapel is prachtig geworden, mooie afwerking aan de binnenzijde. TOP!!
Fam. Maathuis - 14-09-2017
Arnold heeft diverse werkzaamheden aan ons huis uitgevoerd en houtwerk vervangen. Dit heeft hij snel en perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem bij toekomstige klussen zeker weer inschakelen.
Frank - 23-08-2017
De heer Arnold Schouwink heeft bij ons een Velux dakvenster vervangen. Aangezien wij hier zeer tevreden over waren, een 2e klus uitgevoerd. Het vervangen van een gootoverstek. Ook dit is weer zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Bij de 2e opdracht heeft hij samengewerkt met een zeer goede loodgieter. Prima en betrouwbaar bedrijf!
D.Rempkens - 03-05-2017
Arnold heeft aan de achterzijde onze dakkapel zo'n twee meter verbreed. Zoals afgesproken aan de buitenkant onderhoudsvrij afgeleverd en de boei en loodrand over de volle breedte vervangen zodat het nieuwe en oude deel samen 1 kapel vormen. Het sloopwerk en de afwerking aan de binnenkant ondertussen zelf gedaan met af en toe wat tips van Arnold. Echt een aanrader voor verbouwwerk. Geeft altijd verassingen en die worden netjes opgepakt. De plafondhoogte van de oude kapel en de rest van de kamer was niet gelijk. Dit is netjes rechtgetrokken zodat het er nu netjes uitziet.
T.L. Kuipers - 30-01-2017
Voor de tweede keer Arnold aan het werk gehad. Vorig jaar bij het vervangen van een groot Velux dakraam en het aan de andere kant van het dak plaatsen van een nieuwe en dit keer het plaatsen van nog een extra dakraam en het daaronder maken van een bureau op maat. Twee weken geleden daarvoor offerte opgevraagd, meteen offerte gekregen en na wat fijnafstemming werd het dakraam en het bureau vandaag geplaatst. Alles perfect geplaatst, op maat gemaakt, netjes afgewerkt en keurig opgeruimd en afgevoerd. Kan niet anders zeggen dan dat we weer bevestigd zijn in het feit dat je voor een goede klus Arnold Schouwink nodig hebt. Alles top geregeld voor een nette prijs. Top!
Hans Welmink - 30-09-2016
Het zonnedak op mijn garage moest vervangen worden i.v.m. installatie van Zonnepanelen. Hiervoor Arnold Schouwink ingeschakeld voor het vervangen van gordingen en aanbrengen van regelwerk & panlatten e.e.a. volgens tekening. Ook afvoer van het oude materiaal behoorde tot de opdracht. Alles is tot in de puntjes goed uitgevoerd incl. afdekking tegen regen etc. Ook de complexe planning i.v.m. takelwerkzaamheden en plaatsing zonnepanelen door de installateur is perfect gelukt. De volgende keer zal ik niet aarzelen om Arnold Schouwink weer in te schakelen.
Restaurant Het Paradijs (Homepage) - 18-08-2016
Al meerdere keren heeft Arnold klussen voor ons gedaan! Altijd vakwerk en keurig op tijd af, volgens afspraak!
Hans Huisman - 03-08-2016
Aantal weken geleden op zoek naar een timmerman die op korte termijn een dubbele deur kon plaatsen tussen de nieuwe schutting en het huis. Heb een aantal dagen gekeken naar zijn werkzaamheden bij de buren en was overtuigd. Arnold plaatste de dubbele binnen twee weken door extra uren te draaien. Was niet tevreden met de kwaliteit van het geleverd standaard kozijn en heeft dat opnieuw gemaakt zonder extra kosten. Zijdes die na plaatsing niet geschilderd konden worden heeft-ie ongevraagd in de grondverf gezet. Geweldig!! Nu op naar het volgende project, de overkapping.
Benno - 27-07-2016
26-07-2016 Via velux in contact gekomen met Arnold. Hij heeft bij ons 5 dakramen geleverd en geplaatst. We zijn zeer tevreden over hoe het contact via mail en telefoon is verlopen. Komt zijn afspraken na en is vakkundig in zijn werk. De ramen zijn mooi geplaatst. Prima vakman en netjes in zijn werk. Benno.
Boudewijn de Smeth - 02-07-2016
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe garagedeuren die Arnold Schouwink bij ons geplaatst heeft. Mooie kwaliteit en ze vallen lekker in het slot.
jos schweig - 28-06-2016
de dakgoot van mijn garagedak moest helemaal worden vervangen. Een goot in 2 delen omdat er nog een schoorsteen tussen staat. Fantastisch vernieuwd. Zeer goed vakmanschap. Ik wist niks van ArnoldSchouwink. Op goed geluk van internet geplukt en direct raak. ! Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Philippus Baalman - 26-06-2016
Inmiddels al drie Velux dakramen laten plaatsen door Arnold. Afspraken steeds nagekomen en de werkplek wordt netjes achtergelaten. Zeer tevreden!
Rudie Tiehuis - 24-05-2016
Arnold heeft bij ons de boeien vervangen . Hij heeft de oude boei gesloopt en een nieuwe bekisting gemaakt en afgewerkt met keralit kunststof panelen. Het eindresultaat is geweldig, strak en netjes afgewerkt.
Rob Koole - 14-10-2015
Arnold Schouwink heeft verschillende werkzaamheden bij ons uitgevoerd. 3x Velux dakraam geplaatst, balken aangebracht op zolder, scheidingswanden geplaatst, platdak vervangen...enz.enz. Alles naar volle tevredenheid, elke afspraak stipt op tijd, vakmanschap en alles keurig achtergelaten. Een gemaakte afspraak bij Arnold is een feit, offertes kloppen en zijn erg scherp.
jhonny - 10-09-2015
U haalt met Arnold voor Uw klussen een prima vakman in huis . Zeer aan te bevelen. Jhonny.
Harry Dieters - 19-04-2015
Prima werk afgeleverd. Zal Arnold zeker anderen aanraden.
Rob Koole - 21-01-2015
Gisteren heeft Arnold Schouwink naar volle tevredenheid twee Velux dakramen bij ons geplaatst. Nogmaals bedankt voor de perfecte service, uw vakmanschap en advies. Mochten we in de toekomst nog timmerwerkzaamheden hebben hoef ik niet meer verder te zoeken, maar ga ik meteen naar Arnold Schouwink. M.v.g. Rob Koole.
m.mensink - 25-10-2014
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zowel over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd, als het resultaat. De informatie die de heer Schouwink over zijn werkzaamheden op deze site vermeldt, maakt hij waar. Vriendelijke groet van Michel Mensink
Bloem (Homepage) - 27-08-2014
Via deze weg kan ik u melden dat Arnold vandaag naar volle tevredenheid zijn derde opdracht heeft afgerond aan mijn woning. Wederom vakmanschap! mvg, Sander Bloem.
Powered by webXpress