Over ons

Arnold Schouwink Timmerwerken VOF, de allround timmerman voor al uw timmerwerkzaamheden in en om uw huis. Met ruim 26 jaar timmerervaring op het gebied van renovatie, aan- en verbouw en interieurbouw.

Een vakman met passie voor zijn werk. Niet voor niks in het bezit van het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Ook bij Velux is Arnold Schouwink Timmerwerken VOF montagepartner.

De afgelopen jaren hebben veel zowel particuliere opdrachtgevers als bouwbedrijven de weg naar Arnold Schouwink Timmerwerken gevonden. En telkens naar volle tevredenheid. Als Zzp'er werkt Arnold Schouwink Timmerwerken VOF graag samen met collega zzp'er vakmannen, zoals een tegelzetter, dakdekker, elektricien, installateur, schilder en metselaar. Stuk voor stuk vakmannen met passie voor hun vak.

Als Zzp'er werkt Arnold Schouwink zowel op basis van offerte als op uurloon. Alle werkzaamheden worden altijd correct en schoon opgeleverd. Er worden maatregelen genomen om bij de opdrachtgever zo schoon mogelijk te werken. Ook om het huis word altijd alles weer netjes aangeveegd.

Velux dakkapellen, dakramen, kozijnen vernieuwen/ uitstukken rotte delen, zolder isoleren, carport/overkapping bouwen, deuren afhangen, kasten bouwen, door jarenlange ervaring wordt de opdracht naar tevredenheid van de klant volbracht. Het werkgebied van Arnold Schouwink beperkt zich niet alleen tot Enschede. Enige reistijd is hem niet vreemd.

Elke wens van de opdrachtgever is bespreekbaar en door de jarenlange ervaring in de bouw ben ik als allround timmerman kundig in het geven van technisch bouwadvies. Ik hoop u als opdrachtgever dan ook in de toekomst te mogen toevoegen als tevreden klant van mijn allround timmerbedrijf.

Contact onderhouden met klanten en alle administratieve werkzaamheden worden gedaan door Monique, mijn vrouw. Samen zorgen wij voor een goed verloop en afronding van de werkzaamheden.
Powered by webXpress