Mijn gastenboek

 

 

'Bent u tevreden over het werk door mij geleverd, dan wordt het gewaardeerd dat er een beoordeling wordt geschreven'

klik hier om een bericht toe te voegen!
Naam
Datum:
11-12-2018
Dit jaar heeft Arnold twee grote verbouwingen bij ons gedaan. De zolder inclusief dakraam en de woonkamer o.a. voorzien van een betonnen vloer. Arnold werkt volgens afspraak, levert goed en netjes werk af. Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van de kennis en kunde van deze vakman. Wij zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk en zullen zeker Arnold weer in schakelen bij eventuele volgende projecten.
Naam
Datum:
24-11-2018
Arnold Schouwink heeft een dakraam geplaatst en de zolder afgetimmerd. Het is keurig gedaan. Aanbevolen!
Naam
Datum:
26-10-2018
Prima werk geleverd.Zoals we afgesproken hadden zijn de werkzaamheden uitgevoerd.Snel en vakkundig. Zou je bij iedereen aanbevelen.
Naam
Datum:
02-10-2018
Arnold heeft bij ons het tuimelraam op zolderraam vervangen voor een kunstof uitzettuimel raam. Alles is supernetjes afgewerkt. En na de tijd wordt alles schoon achter gelaten. Top!!
Naam
Datum:
24-09-2018
Arnold heeft voor ons diverse klussen gedaan en altijd naar volle tevredenheid! Snel, goed en voor een goede prijs! Ik kan hem zeer aanbevelen!
Naam
Datum:
13-07-2018
Arnold heeft bij mij één dakraam vervangen door Velux dakraam en in de keuken nieuw dakraam geplaatst. Heel netjes afgewerkt en alles schoon achtergelaten.
Naam
Datum:
20-06-2018
Vandaag heeft Arnold twee mooie dakramen geplaatst in onze nieuwe woning. Het traject vooraf was helder en duidelijk. De dakramen zien er geweldig uit. Arnold heeft ons goed geadviseerd en het eindresultaat mag er zijn! Echt een aanrader!
Naam
Datum:
18-05-2018
De heer Schouwink heeft een prachtige carport aan ons huis gebouwd. Een zeer stevige en stabiele constructie. Deze vakman levert goed werk, een product waar wij jaren plezier van zullen hebben.
Naam
Val
Datum:
01-04-2018
Bedankt voor de heel fijn houtrot reperatie!
Naam
Datum:
03-12-2017
Ook deze klus weer naar tevredenheid uitgevoerd. Dakkapel is prachtig geworden, mooie afwerking aan de binnenzijde. TOP!!
Naam
Datum:
14-09-2017
Arnold heeft diverse werkzaamheden aan ons huis uitgevoerd en houtwerk vervangen. Dit heeft hij snel en perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem bij toekomstige klussen zeker weer inschakelen.
Naam
Frank
Datum:
23-08-2017
De heer Arnold Schouwink heeft bij ons een Velux dakvenster vervangen. Aangezien wij hier zeer tevreden over waren, een 2e klus uitgevoerd. Het vervangen van een gootoverstek. Ook dit is weer zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Bij de 2e opdracht heeft hij samengewerkt met een zeer goede loodgieter. Prima en betrouwbaar bedrijf!
Naam
Datum:
13-07-2017
Vervangen zolderdakraam door een velux dakraam werd na uitleg voor- en nadelen van systemen, keurig volgens offerte geplaatst, netjes op tijd aanwezig zoals afgesproken en netjes afgewerkt en alles schoon achter gelaten, zie met vertrouwen de volgende klus tegemoet.
Naam
Datum:
10-07-2017
Deze maand heeft Arnold Schouwink bij ons een dakraam vervangen door een groter dakraam. De heer Schouwink heeft vooraf de situatie bekeken en ons goed geadviseerd en vervolgens een offerte uitgebracht. Door de proffessionele manier waarop de heer Schouwink zich als Velux specialist presenteerde was het voor ons duidelijk dat hij de klus moest uitvoeren. Het resultaat is er dus ook na. Alle sfspraken nagekmen. Perfecte afwerking en de werkplek schoon achtergelaten. Wij hebben maar een oordeel. Klasse werk. Wij kunnen anderen Arnold Schouwink aanbevelen. U zult er geen spijt van krijgen. Voor eventuele toekomstige klussen zullen wij weer een beroep op Arnold Schouwink doen.
Naam
Datum:
19-06-2017
Ben zeer tevreden over het werk wat arnold bij ons heeft gedaan, plafond verlaagd en nieuwe onderhoudsvrije boeien geplaatst.
Naam
Datum:
06-06-2017
Arnold heeft vorige week bij ons een nieuw Velux dakraam geplaatst en een plafond op zolder gemaakt. Prima werk en keurig de boel opgeruimd,
Naam
Datum:
17-05-2017
Superblij met onze overkapping in de tuin die Arnold geplaatst heeft. Laat de zomer maar komen!
Naam
D.Rempkens
Datum:
03-05-2017
Arnold heeft aan de achterzijde onze dakkapel zo'n twee meter verbreed. Zoals afgesproken aan de buitenkant onderhoudsvrij afgeleverd en de boei en loodrand over de volle breedte vervangen zodat het nieuwe en oude deel samen 1 kapel vormen. Het sloopwerk en de afwerking aan de binnenkant ondertussen zelf gedaan met af en toe wat tips van Arnold. Echt een aanrader voor verbouwwerk. Geeft altijd verassingen en die worden netjes opgepakt. De plafondhoogte van de oude kapel en de rest van de kamer was niet gelijk. Dit is netjes rechtgetrokken zodat het er nu netjes uitziet.
Naam
Datum:
30-01-2017
Voor de tweede keer Arnold aan het werk gehad. Vorig jaar bij het vervangen van een groot Velux dakraam en het aan de andere kant van het dak plaatsen van een nieuwe en dit keer het plaatsen van nog een extra dakraam en het daaronder maken van een bureau op maat. Twee weken geleden daarvoor offerte opgevraagd, meteen offerte gekregen en na wat fijnafstemming werd het dakraam en het bureau vandaag geplaatst. Alles perfect geplaatst, op maat gemaakt, netjes afgewerkt en keurig opgeruimd en afgevoerd. Kan niet anders zeggen dan dat we weer bevestigd zijn in het feit dat je voor een goede klus Arnold Schouwink nodig hebt. Alles top geregeld voor een nette prijs. Top!
Naam
Datum:
30-09-2016
Het zonnedak op mijn garage moest vervangen worden i.v.m. installatie van Zonnepanelen. Hiervoor Arnold Schouwink ingeschakeld voor het vervangen van gordingen en aanbrengen van regelwerk & panlatten e.e.a. volgens tekening. Ook afvoer van het oude materiaal behoorde tot de opdracht. Alles is tot in de puntjes goed uitgevoerd incl. afdekking tegen regen etc. Ook de complexe planning i.v.m. takelwerkzaamheden en plaatsing zonnepanelen door de installateur is perfect gelukt. De volgende keer zal ik niet aarzelen om Arnold Schouwink weer in te schakelen.
Naam
Datum:
18-08-2016
Al meerdere keren heeft Arnold klussen voor ons gedaan! Altijd vakwerk en keurig op tijd af, volgens afspraak!
Naam
Datum:
03-08-2016
Aantal weken geleden op zoek naar een timmerman die op korte termijn een dubbele deur kon plaatsen tussen de nieuwe schutting en het huis. Heb een aantal dagen gekeken naar zijn werkzaamheden bij de buren en was overtuigd. Arnold plaatste de dubbele binnen twee weken door extra uren te draaien. Was niet tevreden met de kwaliteit van het geleverd standaard kozijn en heeft dat opnieuw gemaakt zonder extra kosten. Zijdes die na plaatsing niet geschilderd konden worden heeft-ie ongevraagd in de grondverf gezet. Geweldig!! Nu op naar het volgende project, de overkapping.
Naam
Datum:
27-07-2016
26-07-2016 Via velux in contact gekomen met Arnold. Hij heeft bij ons 5 dakramen geleverd en geplaatst. We zijn zeer tevreden over hoe het contact via mail en telefoon is verlopen. Komt zijn afspraken na en is vakkundig in zijn werk. De ramen zijn mooi geplaatst. Prima vakman en netjes in zijn werk. Benno.
Naam
Datum:
02-07-2016
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe garagedeuren die Arnold Schouwink bij ons geplaatst heeft. Mooie kwaliteit en ze vallen lekker in het slot.
Naam
Datum:
28-06-2016
de dakgoot van mijn garagedak moest helemaal worden vervangen. Een goot in 2 delen omdat er nog een schoorsteen tussen staat. Fantastisch vernieuwd. Zeer goed vakmanschap. Ik wist niks van ArnoldSchouwink. Op goed geluk van internet geplukt en direct raak. ! Kan hem aan iedereen aanbevelen. :
Naam
Datum:
26-06-2016
Inmiddels al drie Velux dakramen laten plaatsen door Arnold. Afspraken steeds nagekomen en de werkplek wordt netjes achtergelaten. Zeer tevreden!
Naam
Datum:
02-06-2016
Moet natuurlijk ARNOLD zijn Foutje, bedankt!
Naam
Datum:
02-06-2016
Alnold heeft achter ons huis een overkapping gemaakt en daar zijn we heel blij mee. De tuinstoelen e.d. kunnen blijven staan 'geen gesleep als het weer eens regent' en wij blijven lekker buiten zitten in de zomer. Super Arnold. BEDANKT
Naam
Datum:
24-05-2016
Arnold heeft bij ons de boeien vervangen . Hij heeft de oude boei gesloopt en een nieuwe bekisting gemaakt en afgewerkt met keralit kunststof panelen. Het eindresultaat is geweldig, strak en netjes afgewerkt.
Naam
Datum:
14-10-2015
Arnold Schouwink heeft verschillende werkzaamheden bij ons uitgevoerd. 3x Velux dakraam geplaatst, balken aangebracht op zolder, scheidingswanden geplaatst, platdak vervangen...enz.enz. Alles naar volle tevredenheid, elke afspraak stipt op tijd, vakmanschap en alles keurig achtergelaten. Een gemaakte afspraak bij Arnold is een feit, offertes kloppen en zijn erg scherp.
Naam
Datum:
10-09-2015
U haalt met Arnold voor Uw klussen een prima vakman in huis . Zeer aan te bevelen. Jhonny.
Naam
Datum:
19-04-2015
Prima werk afgeleverd. Zal Arnold zeker anderen aanraden.
Naam
Datum:
21-01-2015
Gisteren heeft Arnold Schouwink naar volle tevredenheid twee Velux dakramen bij ons geplaatst. Nogmaals bedankt voor de perfecte service, uw vakmanschap en advies. Mochten we in de toekomst nog timmerwerkzaamheden hebben hoef ik niet meer verder te zoeken, maar ga ik meteen naar Arnold Schouwink. M.v.g. Rob Koole.
Naam
Datum:
25-10-2014
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zowel over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd, als het resultaat. De informatie die de heer Schouwink over zijn werkzaamheden op deze site vermeldt, maakt hij waar. Vriendelijke groet van Michel Mensink
Naam
Datum:
27-08-2014
Via deze weg kan ik u melden dat Arnold vandaag naar volle tevredenheid zijn derde opdracht heeft afgerond aan mijn woning. Wederom vakmanschap! mvg, Sander Bloem
Powered by webXpress